За мен

 

Стартирах Womanity провокирана от собствената си страст и желание да търся вдъхновение и информация по различни теми – как да бъдем по-умни и очарователни, как да бъдем по-красиви, как да бъдем по-слаби, как да бъдем по-креативни, как да не губим мотивацията си, как да бъдем по-добри от вчера и куп други въпроси,  вълнуващи почти всяка жена! Никога не намирам това, което ми е интересно на едно място, за това реших сама да си го създам. Заобиколени сме от красиви неща и мотивиращи личности, стига да имаме очи да ги видим и сърце и душа да черпим вдъхновение и да взимаме пример от тях.

Womanity  е символ за женственост, обединяващ идеята, че всяка жена е красива и значима и че без значение от възраст, професия и семейно положение, възможностите за развитие са пред нея! Светът се развива непрекъснато и за да се чустваме добре в него, ние също трябва да вървим напред, търсейки новото и различното. Защо ли..? Просто заради самите нас и за това да се чувстваме добре в собствената си кожа. За мен лично, тайната на щастието е в непрекъснатата еволюция – като човек, като жена, като професионалист. Няма значение в коя област се развиваме, важно е само движението да е напред!

Теми подходящи за сладки приказки на следобедно кафе – грим, козметика, грижа за красотата, грижа тялото и здравето, книги, вдъхновяващи личности, личностно развитие, пътуване и всякакви други теми, вълнуващи ежедневието на повечето жени, които се вглеждат в себе си и не допускат да забравят, че преди всичко са жени! Това е womanity

Може да коментирате, споделяте опит или да задавате въпроси, за всичко, което Ви вълнува! Не се допускат обидни коментари, нецензурни думи или открито заяждане. Готова съм да водя спорове на различни теми, само ако са градивни и добре аргументирани, всичко останало е загуба на време! Рекламни послания и линкове, ще бъдат премахвани без предупреждение!

Ако имате въпроси или препоръки, може да ми пишете на iliyana@womanity.bg

 

 “My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be!”

Wayne Dyer