И пълните жени могат да бъдат секси

И пълните жени могат да бъдат секси, защото това не е до килограми а е до излъчване и светоусещане. Но най-вече до това, как всеки приема себе си.

Световна тенденция е, че секси са слабите и добре сложени жени, но всеки има вкус и предпочитания. Аз лично познавам няколко мъже, за които слабите жени не представляват абсолютно никакъв интерес. Но по-важното при жената е не колко килограма тежи, ниска ли е или е висока, а до това какво излъчване има и как представя себе си пред света. Всяка жена иска да изглежда добре, да е харесвана, да е интересна. Ако теглото е проблем за нея, ако е комплекс, тогава смятам би било редно да направи нещо за да го промени ( ако е така прочети: 10 дневен детокс със смути 😉 . Обаче ако не е…You go girl!

И пълните жени могат да бъдат секси, но само без комплекси, моля. Ако се харесваш, значи всичко е точно, а ако не се…тогава направи нещо. Хубавото на нас хората е, че можем да се променяме, стига да поискаме. Било физически, било като възприятие за света и околните, от нас зависи.

Моделът Ашли Греъм дава нагледен пример за това, как можеш да бъдеш харесвана, дори когато не си с перфектните мерки.

В галерията съм събрала няколко нагледни примера за това, как килограмите не са фактор. Всяка жена може да е красива и секси, стига да положи малко усилия и да подбере правилно своите дрехи и аксесоари. Няма да се лъжем, ако жената не може да съобрази облеклото с фигурата си, не е ок.  С дрехите можем да прикрием това, което не харесваме в себе си да подчертаем това, което не харесваме. Лошо е когато объркаме реда и подчертаваме това, което определено не е за подчертаване.

Експериментирайте, бъдете женствени и най-вече бъдете себе си.

Снимките са свалени от pinterest и интернет.
Снимка на корица: Lane Bryant Campaign #PlusIsEqual
https://www.youtube.com/watch?v=IB3G2sbkZxg

 

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *