Йонна детоксикация на организма от токсини и шлаки

Йонна детоксикация беше напълно непознато за мен понятие. С въпросната процедура ме запозна мой приятел, чиято майка работи с уреда и извършва процедурите. Уредът е малък, преносим и всичко се случва в дома ми, което е голямо удобство за мен, поради това че съм с малко дете. Реших да се подложа първоначално от чисто любопитство. Прекрасната Ваня, която освен всичко друго ме зарежда в много позитивна енергия с присъствието си.

Цялата процедура трае до час и бих определила като приятна. Ще оставя Ваня да Ви запознае с фактите за самата процедура и в края на статията ще споделя моите впечатления.

Ваня, кажи ни какъв е принципа на йонизацията?

Молекулата на водата се състои от два атома водород и един атом кислород. Когато изгуби единия си водороден атом, оставащата OH молекула е с отрицателен заряд. Например, докато се разхождате по плажа, детето Ви поема милиони от тези отрицателни йони, което води до повишаване нивото на алкални елементи в кръвта и тъканите. В следствие на тежки диети и голям стрес, човешкият организъм започва да акумулира и складира големи количества отпадъчни вещества като лактозна, пикочна, въглероднa, млечна, чернодробна киселина.

Пациенти и потребители споделят положителните ефекти вследствие употреба на детоксикатора, като например:

 1. Увеличен потенциал на движението на ставите
 2. Облекчаване на болката вследствие на артрит
 3. По – здрав сън
 4. Повишаване на жизнения тонус

В процеса на детоксикация, тялото отделя токсините като частици, оцветяващи водата в различен цвят. По тях може да се съди за органите, които се пречистват:

Цвят на частиците

1.Черен

2.Черни частици

3.Кафяв

4.Тъмнозелен

5.Оранжев

6.Червен

7.Бели, подобни на сирене частици

8.Бяла пяна

9.Жълто-зелени

Част от тялото, която се детоксикира или отделящо се вещество:

1.Черен дроб

2.Тежки метали

3.Детоксикация от отровите в черния дроб, от никотин и клетъчни

4.Жлъчка

5.Детоксикация на ставите

6.Пречистване на кръвта

7.Кръвни съсиреци

8.Пречистване на лимфната система

9.Пречистване на бъбреците, жлъчката, отделителната и половата система

По всяко време може да се ползва инфрачервения колан. Инфрачервената терапия подпомага процеса на отслабване, стимулирането растежа на косата, подсилва имунната система и поддържа добрия статус на здравето.

Инфрачервената терапия следва принципа на цялостно лечение – не само облекчава даден симптом, а подсилва целия човешки организъм, което от своя страна води до излекуването на симптома.

Последните проучвания доказват, че бамбуковия въглен има свойството да пречиства въздуха и водата, и да поглъща влагата от въздуха. В същото време излъчва инфрачервени лъчи, отрицателни йони и абсорбира електромагнитните вълни.

Коланът затопля тялото, облекчава мускулните болки, подобрява клетъчните функции и засилва кръвообращението.

 Коланът помага за следното:

 1. Облекчава болките в ставите
 2. Облекчава мускулните спазми
 3. Подобрява кръвообращението
 4. Отстранява болката
 5. Спомага лекуването на нараняване на меките тъкани
 6. Увеличава потенциала на колагенната тъкан
 7. Лекува отоци и подпомага оздравяването на възпалителни огнища

Светлината, която виждаме всеки ден е комбинация от различни електромагнитни вълни. Видимата светлина е под формата на различни цветове. Слънчевата светлина варира от ултравиолетовата и виолетова светлина с малка дължина на вълната до червената и инфрачервената светлина с голяма дължина на вълната.

Различните видове светлина влияят по различен начин на тялото ни.

Накратко, ултравиолетовата, която е с малка дължина на вълната уврежда клетките, а тези с голяма дължина на вълната, най – близки до инфрачервената, оказват благотворно влияние върху организма.

Инфрачервената терапия ползва инфрачервена светлина, която е под видимия червен цвят в слънчевия спектър. Независимо, че дължината на вълната на инфрачервената светлина е прекалено голяма и остава невидима за човешките очи, ние можем да я усетим като нежна топлина, която прониква в кожата ни до 3.5 инча дълбочина.

Тя подобрява жизнения ни статус на следния принцип – увеличава микро циркулацията, като произвежда вибрации на молекулярно ниво – увеличава достъпа на кислород и нитруенти в кръвообращението – подобрява функционирането на белите кръвни телца, което от своя страна засилва имунната система и способността й да се бори с чуждите тела, вируси и бактерии попаднали в кръвта. Премахва натрупаните токсини, които често са причинители на по – сериозни заболявания, посредством стимулиране функцията на лимфната система.

Натрупването на токсини и шлаки в кръвта води до нарушения в кръвообращението и повлиява негативно на правилното функциониране на организма на клетъчно ниво.

Когато се започне терапия с инфрачервени лъчи, те повлияват на водните капсули, в които се намират токсините.

Създават се вибрации, които разрушават връзките между водните молекули и токсините намиращи се в капсулите биват освободени и след това изхвърлени по естествен начин от кръвообращението – стимулира регенерацията на клетките и ускорява зарастването на рани.

Повишава метаболизма между кръвта и тъканите – стимулира хипоталамуса, който оказва влияние на съня, промяната в настроението, усещането за болка, кръвното налягане.

С осъществяването на инфрачервената терапия, могат да бъдат повлияни следните симптоми и заболявания:

 1. Артрит
 2. Мускулни болки и спазми
 3. Схващане в раменете или ставите
 4. Синдром на Рейноудс

Важно е да уточним, че устройството не е в състояние да Ви излекува от тежка болест или нараняване. То просто поддържа добрия Ви жизнен тонус и стимулира тялото да се самопречисти. Органите започват да функционират по добре след въздействието на електромагнитните полета, които преминават през тях.

Това беше от Ваня.  Моите впечатления са:

Препоръчително е да се направят поне 15 процедури за оптимален резултат. Аз все още не съм завършила всичките 15 процедури, но до тук позитивите, които усещам са:

 • Избистрен тен на лицето
 • Намалено чувство за умора, въпреки сериозното недоспиване покрай детето
 • Значително намаляване на болка в гърба, която изпитвам от няколко месеца
 • Подобряване на настроението

Аз нямам сериозен проблем на който да търся решение, но след прекаран, сравнително тежко ковид, организмът ми се нуждае от подсилване и сериозен детокс от приема на антибиотиците. До момента съм изключително доволна и с чиста съвест препоръчвам на всеки, със или без здравословен проблем.

Приложената снимка е при първата процедура и това, което в което се превърна първоначално бистрата вода. При последващите процедури вече се усещаше миризма на метал. Както Ваня ми обясни, това са натрупаните тежки метали в организма.

По време на процедурата а и след това се препоръчва приемът на вода. Това подсилва действието и подпомага за по-лесното транспортиране и изхвърляне на шлаките и токсините.

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *