Какво да подарим на любимия за св.Валентин?

Какво да подарим на любимия за св.Валентин, за да засвидетелстваме любовта си и колко е значим той за нас?

От години 14-ти февруари, се чества и при нас като ден на влюбените. Още един повод да се похарчат малко пари, провокиран от търговците, лично според мен. Но…така или иначе, в този ден всички двойки си отдават нужното внимание и правят жестове един към друг. Дали романтична вечеря, дали букет цветя, подарък малък или голям, всеки сам преценява за себе си. Ако все още не сте решили с какво да изненадате половинката си, може да изберете едно от 10-те предложения, които съм събрала:

  1. Най-големият лукс, идва в малка опаковка – Бижу, което да напомня за Вас, всеки път когато любимият ви го носи. Часовник, колие, гривна, пръстен, висулка или каквото и да е. Това е подарък, който вярвам всеки ще оцени. Може да символизира много неща и със сигурност ще остане спомен през годините.
  2. Любим аромат – Парфюмите са универсален подарък, за всички празници. Кой не обича хубавите аромати. Ако сте традиционалисти, заложете на познатото. А ако сте човек на риска, пробвайте се да изберете нещо ново. Може да прочетете как да изберем парфюм за подарък.
  3. Книга – Вие най-добре познавате половинката си и ако той или тя е книгоман, значи няма как да сбъркате. Следвайте обаче логиката и не се хвърляйте на просто някаква си книга – любим жанр, любим автор, има ли я и т.н.
  4. Бельо – това е върха в романтичните подаръци. Освен всичко, бельото избрано за подарък, казват още: „Ти си секси!“ Луксозно бельо, може да се комбинира с хубав парфюм – гаранция за добре изкарана вечер 😉
  5. Персонализиран подарък – колаж от общи снимки в рамка, или любима снимка запечатана върху чаша, тениска или друго. Това отнема малко повече време за приготовление, така че предварително трябва да организирате нещата.
  6. Колекционерска бутилка марков алкохол – ако половинката Ви е любител на стойностния алкохол, значи ще оцени такъв подарък. По специализираните магазини се предлагат колекционерски издания, проверете с какво разполага в барчето, направете консултация с персонала в магазина и готово. Обикновено се предлагат в луксозни кутии, така че със сигурност ще се представите добре.
  7. Ваучер за екстремно преживяване – ако половинката Ви е любител на екстремните преживявания, или просто иска да пробва, това е добър вариант. Изберете му ваучер за: скок с бънджи, скок с парашут, спускане с рафтинг и т.н. Подарете му го, планирайте дата и се насладете заедно на преживяването. Това е нещо, което той ще запомни за цял живот.

  8. Луксозен аксесоар – ако е човек, който държи на стилния външен вид. Може да изберете – портфейл, луксозна химикалка и бележник, кожена мъжка чанта. В това число влизат и слънчевите очила.
  9. Луксозна мъжка козметика – все повече мъже започват да ползват специализирана мъжка козметика. Грижа за брадата, грижа за кожата, грижа за косата. Може да направите комплект, който да му достави удоволствие и да му покаже колко харесвате това, че той се грижи за себе си. Разгледайте мъжка козметика.

  10. Джаджи – мъжете обикновено са по-технически ориентирани от жените. Ако и Вашият е такъв – то заложете на това. Екшън камера, ако е фен на екстремните спортове, устройство, игра или всичко, което знаете, че обича. Може да е аксесоар за колата му – ново хендсфри, ново устройство за музика и т.н.

И все пак на въпроса: „Какво да подарим на любимия за св.Валентин?“ можем да отговорим:  само с внимание. Както при всеки друг празник и тук, не смятам че основното и най-важно нещо са материалните подаръци. Подарете на любимия си внимание, правете малки жестове. Това дава повече удоволствие от всеки друг подарък. Пригответе му вечеря, запалете свещи и просто се усмихнете и му покажете колко значим е той за Вас. Мъжете понякога имат нужда просто от това да знаят, че са уважавани и високо ценени – имат нужда да бъдат мъже, позволете им го!

 

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *