Ламиниране на мигли – безопасна ли е процедурата?

Ламиниране на мигли като процедура,  добива все по-голяма популярност и се предлага в почти всеки бюти салон вече.

Ламиниране безопасна процедура ли е, колко време отнема, колко време трае ефекта, нужна ли е специална грижа след самата процедура, за кого е подходяща?

Тук ще отговоря на тези въпроси.

  • Процедурата е абсолютно безопасна, когато се спазва стриктно протокола за работа и продуктите се използват правилно и отговорно от специалиста. Безболезнена, сравнително бърза процедура и резултатът са извити мигли, подчертаващи погледа и придаващи дълбочина. Обикновено ламинирато се предлага в комбинация с боядисване на миглите, което придава допълнителна интензивност на погледа. Материалите, които се използват са безопасни и при правилно използване, не причиняват дискомфорт на клиента.
  • Продължителноста на процедурата средно трае около час +/- 10-15 минути. Няма дискомфорт за клиента, просто се отпуска и релаксира.
  • При ламинирането на мигли не е необходима последваща грижа за миглите, както е при миглипластиката. Препоръчително е през първият ден да не се мокрят а да се оставят да попият максимално всички ценни масла, които се нанасят като финална стъпка за подхранване (ботокс). Още на следващият ден може да се мокрят и дори да се нанася спирала, когато се прави грим. Когато миглите са ламинирани, препоръчително е при чистенето на грим и спирала да не се търкат хаотично а движението да е плавно от вътрешната страна към върховете, за да не се мачкат.
  • Изключително подходяща за жени със забързано ежедневие, които не винаги имат време за грим или просто не обичат да се гримират, но искат да имат изразени мигли. Подходяща е за млади момичета и за зрели жени, тъй като ефекта е естествен и изцяло натурален.
  • Ценовият дапазон варира в различните салони и в зависимост с какви продукти се работи. Средна цена на ламиниране, боядисване и ботокс в гр. София е 60-80 лв.
  • За консултация и запазване на час при мен, може да последвате връзката – https://www.facebook.com/beautyroombyiliyana

 

 

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *