Мъжете са по-секси с брада

Мъжете са по-секси с брада

Мъжете са по-секси с брада и снимките в галерията, го доказват по безспорен начин.

За да е секси визията на брадатия мъж, най-важното условие е, тя да е добре подържана и оформена според лицето. Правилната грижа за брада с подходяща козметика е основно правило, което всеки мъж, решил да се сдобие с брада, трябва да спазва. Както всяко друго окосмение по тялото, и брадата може да задържа неприятни миризми, ако не се почиства редовно.  Рошава, мръсна и неоформена брада – това може да действа като голям знак стоп.

Макар модерните мъже да стават все по-суетни и взискателни към външния си вид, доста честа практика е жените да се грижат за закупуването на нужната козметика. Дали мъжете сами ще си я купуват или по-скоро ние, жените, ето няколко съвета към какви продукти трябва да се насочим:

Мъжете са по-си с бр
  1. Измиващ/почистващ продукт за брада – ползва се при сутрешен тоалет за освежаване и вечер, за отстраняване на натрупаните от деня прах и мазнини.
  2. Омекотяващ продукт – някой мъже имат твърда и непокорна брада. За лесното и оформяне е необходимо да се омекоти. Това може да бъде крем или олио за брада. Освен омекотяващо действие, тези продукти също подхранват брадата, за да расте здрава и плътна.
  3. Стилизиращ продукт – за да оформите брадата си и тя да запази формата си през целия ден, е необходимо да ползвате стилизиращ продукт. Това може да бъде вакса, крем, олио – в зависимост каква е брадата и дали се нуждае от по-силна фиксация или не. Използва се малко количство продукт. Избягва се наслагването тъй като това ще доведе до прекомерно омазняване и дискомфорт през деня.
  4. Правилно оформена брада – оформянето на брадата е толкова важно, както оформянето на косата. Съобразява се според формата на лицето, прическата и типа окосмяване. Ако брадата Ви е рехава и не расте плътна, трудно ще може да се оформи така, че да изглежда добре. Но ако имате съмнение и сте несигурни, най-добре се консултирайте със специалист. Той ще Ви даде правилен съвет, насоки и ще помогне в оформянето.

Използването на продукти за поддържане на брадата са условие, което е задължително, за да се постигне добрият вид на мъжката брада и коса.

 

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *