Опаковане на подаръци за Коледа

Опаковане на подаръци за Коледа

Опаковане на подаръци за Коледа е един доста голям разход, ако го правим при професионалисти. Вярно е, че стават много красиви, но защо да не вложим част от себе си в този подарък, като го опаковаме сами. Първо, че като разход ще излезе наполовина (за сравнение за опаковане на средно-голям подарък, по щандовете за опаковане, ще Ви струва около 10 лв., а ако го направите сами, стойността ще бъде около 1-1,50 лв. За хартия и панделки, ако използвате такива). Второ – винаги когато го правите Вие, влагате част от себе си, и това не остава незабелязано.

Коледа е празник на семейството и най-значителното и ценно нещо, което можем да им подарим е обичта си, вниманието и безценните моменти прекарани заедно. Всичко друго е безсмислено прахосване на пари, провокирано от търговците.  Аз лично смятам, че колкото повече вложим от себе си и залагаме по-малко на безразсъдното харчене на пари за излишни неща, толкова по-добре и толкова по-личен става празника. В предишните две статии за коледна декорация с подръчни материали, сега е време и сами да си опаковаме подаръците.

Дори самото опаковане да е малко нескопосано, както често се получава при мен, това че сме се постарали, винаги носи удоволствие на близките ни. Нужно Ви е ножица, тиксо, опаковъчна хартия, панделки, малко креативност и много желание. В галерията по-долу може да разгледате варианти за стандартно и нестандартно опаковане.

Може да почерпите идея за вас или да си модифицирате собствена такава. А в клипчето, може да видите как технически да изпълните задачата:

 

 

 

коментари
One comment Add yours

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *