Стилни и на 50+ с Биби Хорст

Биби Хорст е автор на блога schokoladenjahre.com (Шоколадови години) за стил и анти ейдж съвети. Тя е на 55, родена в Кьолн, свежа, жизнена и много елегантна. Дава съвети, вдъхновява и се радва на живота. Занимава се с интериорен дизайн от където се заражда страстта и вниманието към детайла и естетиката. Малко преди 50-тия си рожден ден се разболява, което и носи депресия, влошено състояния на кожата и нулева имунна система.

„Реших, че не може да продължава това до безкрай. Разговарях с много специалисти, изчетох тонове литература, консултирах се с психолози и приложих всичко научено върху себе си. Заложих на дисциплината и постоянството, и резултатите не закъсняха. Запалих се по това да вдъхновявам другите, да залагам на стила и детайлите в ежедневието си. Напуснах работа и създадох блога си. Живеех в страх от числото 50+, но реших, че това ще бъде моето вдъхновение. Не само, че се харесвах повече от снимките си на 30-40, ами имах времето в което да се наслаждавам на себе си и да се радвам на живота. Ритъмът, който вкарах в ежедневието си, вместо просто да съществувам, ми даде голям заряд.

Започнах да преоткривам себе си, да се занимавам със спорт и да разгръщам собственият си стил и в модата и в живота си. Посрещнах своите 50 подготвена и щастлива. Животът ми е тук и сега, не в миналото, не в бъдещето и с много любов съдадох блога си. През целият си живот съм падала и съм се изправяла отново, сега използвам тези падания като стъпала към по-добър и щастлив живот. „

Биби залага на правилно и чисто хранене, спорт и много движение в ежедневието си. Модерното и атрактивно облекло и дава визия на 30 годишна. А ние можем да почерпим малко вдъхновение и за себе си:

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *