Стилът на Дженифър Лопез

Стилът на Дженифър Лопез

Дженифър Лопез или JLo винаги със закръглени форми, но винаги стилна и зашеметяваща на червения килим. Певица, актриса, продуцент, тя е надарена и макар някой да отричат таланта и, тя си е звезда от световен ранг.  Родена на 24 юли 1969 год., стартира кариерата си през 1991 год., като танцьор по участия на New Kids Of The Block. Взима участие заедно с тях на 18-тите годишни музикални награди. През 1993 год., участва като танцьор и към участия на Джанет Джаксън. Но това не я задоволява и тя решава, че има нужда да направи нещо свое. Явява се на кастинги за актриса и получава няколко второстепенни роли. През април на 1997 год., се снима в Анаконда, заедно с рапъра Айс Кюб.

Стилът на Дженифър Лопез

Дебютният и сингъл If you had my love излиза през май на 1999 год. , тогава лансира и албумът си. Много критици споделят мнението, че опитите и за пеене, биха се увенчали с тотален неуспех. Но тя се превръща в първият певец класиран на върха на Hot 100 на Billboard с дебютен сингъл.

Личният и живот е изпълнен с разнообразие, преди да сключи брак с певецът Марк Антъни, тя се вижда с рапъра Шон Комбс (P.Diddy) с когото през 1999 год.биват арестувани за участие в престрелка и притежание на нелегално оръжие. Тя е оправдана на по-късен етап. След Комбс се впуска във връзка с танцьорът Крис Джъд с когото сключват брак от септември 2001 до юни 2002 год. Следва връзка с актьорът Бен Афлек, като пресата нарича двойката Бенифер. Връзката им приключва през 2004 год., след което започва да се среща с певецът Марк Антъни. През 2007 год.официално обявяват че очакват първото си дете. На 22 февруари 2008, Лопез ражда близнаци. Списание People получава правата да представи първо близнаците, срещу сумата ит 6 милиона долара.  През април на 2012 год., двойката обявява официално, че се развежда и през април 2014, разводът вече е факт. Следват връзки с танцьори, но все още без обявена сериозна връзка.

Стилът на Дженифър Лопез

Лопез е изявен филантроп и политически активист. Заедно със сестра си имат учредена не правителствена организация Lopez Family Organization. Организацията помага на жени и деца в неравностойно положение да получават достъп до здравни грижи. Дарява 1 милион долара на Run for Something Better – благотворителна организация, подобряваща физическото състояние на децата. Участва в още много благотворителни кампании.

Образът и пред обществото е много пластов и донякъде противоречив. Andrew Barker описва имиджа и така: „Независимо от внимателно култивирания имидж на поп императрица в невероятно скъпи облекла и аксесоари, тя все още се подписва като „I’m Real“и“ Jenny From The Block “ (Истинска съм и Джени от квартала) Утвърждава се като секс-символ, прави опасен преход от актриса към певица и ясно показва с поведението си, че тя не ви моли да сте тук!“

Противоречива или не, винаги е будила интерес със стила си и начина по който изглежда. На червения килим е бляскава и стилна, но в ежедневието си, изглежда като обикновена, леко закръглена жена с пищни задни форми:

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *