Топ 5 продукти за мъжа

Топ 5 продукти за мъжа подходящи за ежедневна употреба.

Модерният мъж полага все повече грижа за себе си и в това няма нищо лошо. Всички предпочитаме да виждаме подържани и добре изглеждащи мъже и жени.  Козметичното шкафче на мъжа вече не е това, което беше. Разбира се, ако броя  на продуктите надхвърлят тези на жената, то тогава може би някой отива в крайност. Напоследък визията с брада, става все по-модерна, с това и нуждата от грижа става все по-голяма. За да е добре изглеждаща една брада, тя трябва да е подържана и добре оформена.  Днес ще разгледам 5 продукта, необходими на мъжа и по-специално на мъжа с брада.

Ако имате брада, то високото ниво на хигиена е задължително.

Шампоан за брада – брадата най-често е твърда, ако е по-дълга задържа различни миризми и остатъци от храна, мазнина. Честото миене с обикновен сапун, може да доведе до изсушаване и дискомфорт. За да се радвате на омекотена, подхранена и освежена брада, измивайте със шампоан специално за брада. Остава приятно ароматизирана и лесна за оформяне и стилизиране.

Резултат с изображение за beard shampoo morgans

Хидратиращ продукт за лице – мъжката кожа не е толкова рехава и деликатна, колкото женската. Но въпреки това, кожата е жив орган и като такъв, тя има нужда от грижа, без значение дали е на мъж или жена. Morgan’s са разработили продукт специално за нуждите на мъжката кожа. Хидратира и подхранва кожата, без да омазнява или оставя чувство за отежняване. Нанесете сутрин след измиване и така кожата Ви ще бъде защитена и хидратирана.

Резултат с изображение за daily moisture morgans

 

Масло за брада с бразилски портокал – топ продукт за брада от началото на годината. Уникален аромат на бразилски портокал. Омекотява брадата, заздравява, подхранва я, както и кожата под нея. Може да се използва и като лек стилизант. Подходящо е за твърди и непокорни бради. Само няколко капки са достатъчни.

Резултат с изображение за brazilian orange oil morgans

Вакса за брада и мустаци – за добре оформена брада, няма как да минете без стилизант. Ваксата е удачен вариант, в зависимост от предпочитанията, може да изберете различни степени на фиксация. Ваксата е по-еластичен продукт в сравнение с гел или пяна. Тези продукти не са подходящи за използване върху брада. Съвсем малко количество е достатъчно за оформяне на брада и мустаци. Оставят приятен аромат.

Резултат с изображение за brazilian orange oil morgans

Одеколкон – одеколони и парфюми, това използва почти всеки мъж. Morgan’s допълват колекцията си за грижа с одеколон с аромат сходен с козметичните продукти. Ухание на мъжественост и стил.

Резултат с изображение за vintage cologne morgans

Това са 5 базови продукта за грижа на база лично впечатление. Може да споделите Вашето в коментар.

 

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *