5 топ продукта за здрави нокти и кожа

5 топ продукта за нокти, включващи основна грижа, подходяща за всички. Ноктите и доброто състояние на ръцете говорят много за отношението на жената към самата себе си и околните. Подържаните нокти и нежната кожа са символ за женственост, наравно с косата и кожата на лицето.

Днес ще Ви представя 5  топ продукта за грижа за нокти и ръце. Колекцията включва продукти за грижа за здрави нокти и кожа.

  1. Заздравител за нокти с диамантен прах – ефективно предпазва тънките нокти от цепене и разслояване. Включен диамантен прах във формулата, подсилва и заздравява нокътната плочка и предпазва повърхността. Може да се използва като самостоятелен продукт или като база преди нанасяне на лак. Използвайте поне месец без прекъсване, за да видите резултатите.

Резултат с изображение за snb диамантен прах

  1. Масло за нокти и кожички – честото чупене и разслояване на ноктите, основно се дължи на сухота. За да възстановите естествения баланс и омекотяване на кожичките, нанасяйте ежедневно в основата на нокътната плочка, втрийте и оставете да подейства. Високоефективен продукт в борбата със суха кожа и чупещи се нокти. Добър съюзник и при борбата със сухите кожички, превръщащи се в болезнени ранички. Овлажнява и омекотява кожичките.

Резултат с изображение за snb масло за нокти              Резултат с изображение за snb масло за нокти

  1. Активен флуид за нокти с прополис – предназначен за проблеми нокти, склонни към поява на гъбички. Прополисът има антибактериално и дезинфекциращо действие. Ускорява заздравяването на рани и бързото възстановяване на кожата. Във формулата са включени и бизаболол и ундециленова киселина. Успокояват и подсилват противогъбичното действие. Нанася се с четка на проблемните места. Изпозлвайте дългосорочно за оптимални резултати. Продукът е предназначен за хора с гъбички или като превантивно средство при такива, които съм склонни към възпалителни процеси. Ако имате този проблем, добавете и дезинфекция на ръцете с дезинфекциращ гел.

Резултат с изображение за snb активен флуид

 

Пилинг за ръце и тяло – ексфолирането е важна процедура, която не бива да пропускаме, ако искаме да имаме гладка и свежа кожа.

Ексфолиирането е препоръчително да се прилага 2 до 3 пъти седмично. По този начин подпомагаме премахването на мъртвите клетки и се радваме на гладка и свежа кожа. Прилагайте пилинг за ръцете и тялото по време на душ, когато кожата е влажна и омекотена.

Резултат с изображение за snb мед и мляко пилинг

  1. Подхранващ крем за ръце и нокти – за да е пълна грижата за ноктите и ръцете ни, задъжително ежедневно трябва да нанасяме подхранващ крем, които да защитава и овлажнява кожата. Кремът създава защитен филм и предпазва от вредните външни влияния, докато активните вещества подхранват кожата . През по-топлите дни, използвайте крем-гел с по-лека формула, за бързо попиване и избягване на дискомфорта от по-тежък продукт. Нанасяйте ежедневно на чисти ръце.

Резултат с изображение за snb крем за ръцеРезултат с изображение за snb крем за ръце

Основни стъпки за ежедневна грижа:

Нанасяне на масло за нотки и кожички в основата, поне веднъж дневно
Нанасяне на заздравител за нокти – в зависимост колко бързо се олющва слоя от ноктите Ви – средно 2 пъти седмично
Пилинг за ръце и тяло – 2 до 3 пъти седмично
Нанасяне на крем за ръце – ежедневно 2 -3 пъти
При проблемни нокти – нанасяне на продукт с прополис , поне веднъж дневно

Вашите ръце са Вашата визитна картичка, погрижете се за добрият и външен Вид!

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *