Char Blair и изкуството на остаряването

Char Blair и изкуството на остаряването

Char Blair собственик на бизнес, вице президент на козметична марка и една жена за пример. Предприемач и собственик на успешен бизнес, тя прави първите опити за предприемачество през 1989 г., като представител на козметична марка. Тогава е млада майка и се проваля в опитите си, поради липса на опит и увереност в собствените си способности. Следват трудни години, през които развод и отглеждане на децата си сама, но казва, че това и е помогнало да повярва в себе си и да добие нужния кураж. Създава два онлайн бизнеса, добива финансова независимост, подпомага децата си и среща любовта на живота си.

Нейната бизнес стратегия е : “Be unrealistically persistent and wildly courageous.” /Бъди нереалистчно упорит и безумно смел/

След години упорита работа като собственик на онлайн бизнес, усеща че се задушва и започва да търси нови хоризонти. Тогава попада отново на марката с която е стартирала и провалила преди години. „Доверих се на марката, когато бях на 49 год. И това е времето в което осъзнах, че остарявам и е време да се погрижа за себе си.“ Година след повторната среща с марката, тя вече е вице президент и казва: “Сама заслужих чисто новият си Benz”

Instagram профил: art_of_healthy_aging

Вече 57 годишна, Char Blair може само да ни вдъхновява , без значение с какво се занимава. Да изглеждаш и да се чувстваш млад е постижимо, само когато си доволен от това което имаш и това, което правиш.

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *