Flavon продукти

Flavon

Flavon не са лекарство, те са здравословна, концентрирана супер- храна, която действа чрез метода на натрупване и запълване на липсите в организма.

Flavon e унгарски иновативен продукт, резултат на научните постижения на двама унгарски учени, единият от които нобелов лауреат, откривател на вит. C

Нуждата от здравословна и богата на полезни вещества храна е от изключително значение във всяка възраст. За това трябва да се обръща особено внимание на начина на хранене. В едно бурканче Flavon са събрани съставки, влияещи силно върху здравето на човешкия организъм, общото укрепване и бързото възстановяване при физически натоварвания, прекарани заболявания.

С една лъжичка на ден Flavon хранителна добавка, Вие подсигурявате на организма си дневната нужда от полезни вещества, нужни за правилното функциониране.

Съставки богати на антиоксиданти, полифеноли, пълна гама витамини и минерали.

Конвенционално отгледаните плодове и зеленчуци, дават относително ниска биологична стойност на продуктите.
Пестициди и нитрати, използвани в конвенционалното отглеждане, значително снишават полезните вещества и това, което смятаме за полезно, не винаги е такова или поне не в такава степен в която ни се иска. Какво е решението?

Flavon са комплексни и пълноценни суперконцентрати от плодове и зеленчуци, получени чрез метод на студено-вакуумно пресоване. Чрез този процес на извличане, цялата гама витамини и полезни вещества са запазени. Излишната част като целулоза, фруктоза и излишното количество вода са премахнати и така се получава консистенция подобна на гел.
Това води до пълното усвояване от организма, над 93%, което се отразява на състоянието на червата, не затруднява работата им и не се получава дразнене.

Продуктите са изцяло натурални, нямат подобрители на вкуса, нямат консерванти, нямат оцветители и ароматизатори.

Биологичната стойност на продуктите Flavon e най-висока от останалите подобни продукти на пазара. Богати на фитонутриенти и флавоноиди, запазени живи чрез обработка с ябълков и цитрусов пектин.

Всички продукти Flavon притежават сертификати за замерена антиоксидантна стойност ORAC от Brunswick Lab., която е независима американска лаборатория, специализирана в областта на антиоксидантните продукти.

Суровините за производството на Flavon са от биологично и екологично земеделие, без остатъчни пестициди и притежават сертификат за чистота на крайния продукт OETI. Девет от суровините имат сертификат за хипоалергенни продукти.

 Гамата Флавон покрива нуждите на всеки един член от семейството. Може да се приема от децата до най-възрастните.

Продуктите са разделени в 3 гами – базови, премиум и супер премиум. Лимитираното издание Rubi се предлага за ограничен период от време, до изчерпване на количествата.

Rubi лимитиран продукт – Rubi е с най-висока антиоксидантна стойност от всички Флавон продукти. Общата стойност ORAC 6.0 на Ruby by Flavon е 581.165 qmol TE/100 гр. В състава му са включени: нар, касис, арония, вишни, череши, облепиха. Има силно изрaзени антиоксидантни, противовъзпалителни, защитни, противовирусни свойства и др. Подобрява общото състояние на организма, повишава имунната защита на организма, подобрява съня, подобрява състоянието на кожата, очите. Укрепва сърдечно-съдовата дейност. Подходящ е за всяка възрастова група, като отлично се съчетава с всички останали Флавон продукти и действат в перфектна синергия.

Базовата гама включва:

Специалният продукт Kids

разработен за детското здраве, подсилва крехката и неукрепнала имунна система на детето. Това е най-лесният начин да подсигурявате на детето си нужните вещества от пресни плодове и зеленчуци, без да се налага насилствено да ги включвате в менюто им. Една лъжичка на ден е достаъчна, за да сте спокойни, че детето получава това от което се нуждае. Едно бурканче Флавон съдържа полезната стойност на 30-40 кг.пресни плодове и зеленчуци. Нямат добавени консерванти, оцветители, ароматизатори и подобрители на вкуса. Високо ефективно средство при простудни заболявания, алергии и астми. Повлиява отлично и неврологични проблеми при децата. Kids се препоръчва за прием от бременни, кърмачки и жени, които планират забременяване. При жени с проблеми на щитовидната жлеза, болезнен и нередовен цикъл, кисти на яйчниците, репродуктивни проблеми, се препоръчва комбиниран прием на Kids и Protect.

Protect

насочен основно към сърдечно-съдовото здраве. Дава отлични резултати при възстановяване след инфаркти и инсулти и се прилага като превантивно средство. Подходящ за жени в комбинация с Kids за подпомагане на женския хормонален баланс. Повлиява състоянието на костите, очите, мозъчната дейност. Общо укрепване и защита на организма при възрастните. Богат на фитоестрогени, аналог на женските полови хормони.  Фитоестрогените регулират и компенсират липсата на естрогени в женския организъм. Продуктът е с отлични резултати при жени пред менопауза и в менопауза.

Green е продукт от основно зелени зеленчуци. В състава са включени екстракти от броколи, целина, спанак, чесън, спирулина, облепиха, зелен чай, моркови, пшенична трева, магданоз, грейпфрут. Мощен антиоксидант, повлияващ цялостно състоянието на организма. Подпомага детоксикацият, очистителните процеси на черен дроб, жлъчка, черва. Отвежда токсините и натрупаните шлаки в организма. Green е за всички, които искат да приемат качествена и богата на полезни вещества храна. В комбинация с Protect дава отлични резултати. В съдържанието има пшенична трева, която съдържа глутен.

Max регулира кръвното, подобрява здравето на очите, качеството на кръвта и мозъчната дейност. Подходящ е за хора, който натоварват зрението си – шофьори, златари, програмисти и т.н. Високо ефективен продукт при анемия. Понижава нивата на кръвната захар. Изчиства холестеролните плаки, в комбинация с Protect. Продуктът разрежда кръвта, за това е важно да не се приема от хора, приемащи медикаменти с тази цел, без предварителна консултация с лекар. Не се препоръчва и при хора преди или след хирургически операции. Ако приемате медикаменти за повишаване на кръвното налягане, се консултирайте с лекар и следете показателите си. Първоначално през първите дни на прием е възможно повишаване на кръвното след което ще се нормализира.

Премиум гамата вклюва:

Joy е продукт със силен какаов вкус и ще е фаворит на любителите на шоколада. Само че тук, се наблюдават само позитиви, за разлика при консумацията на шоколад. Препоръчва се при хора подложени на стрес и при нужда от повишаване на енергията. Играе ролята на мощен антиоксидант, повлиява силно възпалителни процеси, понижава нивата на стрес. Отлични резултати се наблюдават и при депресивни състояния, паник атаки. Регулира апетита към вредна храна и сладкиши. Също така подобрява нивата на семенната течност при мъжете и функциите на женската полова система. Силен афродизиак при двата пола.

Green+ е няколко пъти по-силен от базовия Green. В състава му са добавени зелен чай, моринга и бета глюкани. Има силно детоксикиращо действие, антибактериално, противогъбично и противовъзпалително при черен дроб и черва. В комбинация с Joy и  Peak Fruit от супер премиум гамата, дава високи резултати при възстановителните процеси след химио и лъчетераппи. Препоръчва се при ракови заболявания, намаляват вредните влияния на медикаментите и подпомагат за по-лесното преминаване през въстановителния период.
Подобрява значително състоянието на кожата, при акне, възпаления, дерматити, алергии и обриви.

Max+ е с добавени две нови съставки в сравнение с базовия Max – ацерола и нар. Продуктът е с 4 пъти по-висока антиоксидантна стойност от  базовия продукт. Подходящ е за диабетици за регулиране нивата на кръвната захар. Намалява вредното влияние на облъчването при съвременните технологии. И при Max+ е в сила предупреждението за повишено внимание при прием от хора с високо кръвно и приемащи медикаменти за разреждане на кръвта.

Супер премиум гамата включва два продукта:

Peak Fruit хранителна добавка саше, с няколко пъти по-висока стойност на съдържанието на полифеноли, спрямо останалите продукти Flavon. Продуктът действа в уникална синергия между плодове и масло. Продукт на базата на плодови концентрати и растителни масла, работещи в перфектен синхрон. Висока концентрация на антиоксиданти, полифеноли, каротеноиди. Тъй като е предимно липофилен, неговата основна характеристика е наличието на полиненаситени масла, мастни киселини от растителен произход, които са начело на науката и имат доказани положителни ефекти върху здравето. Високо ефективно средство при лечение на рак, както и в периода на възстановяване, спомага за по-леко преминаване през химио и лъчетерапия. Намалява неблагоприятните им въздействия върху организма (особено в комбинация с Green+ или Peak Veggie).
Много полезен за здравето на мозъка, при невродегенеративни заболявания и стрес.

За бързо справяне с грип и вирусни заболявания.
Подходящ и за деца. При деца под 3 години може да се дават по малки дози по ½ до 1 мер. лъжичка от 3 гр.

Съдържа бета глюкан, който има благоприятно въздействие върху чревната флора.
Удобен за носене, можем да го имаме винаги с нас в чантата, подходящ за употреба по време на път и за пренасяне в ръчния багаж по време на полет.

Flavon Peak Fruit хранителна добавка, подсигурява пълноценно хранене и зареждане с полезни вещества на организма. В днешно време, храната става все по-токсична и бедна на полезни вещества. Приемаме храна, която не ни носи никаква стойност, която е пълна с пестициди, изкуствени ароматизатори, подобрители на вкуса и консерванти. За да си набавим нужното, се стараем да включваме голямо количество плодове и зеленчуци, но дали те са достатъчни. Конвенционалното производство включва пръскане с пестициди и подсилване с изкуствени торове. Обработка с химични вещества за лъскав и добър търговски вид. Всичко това, намалява биологичната стойност на продуктите. В едно бурканче Флавон се съдържа равностойността на 30-40 кг. пресни плодове и зеленчуци от био и еко земеделие. Съхранение на живи полифеноли, посредством ябълков и цитрусов пектин. Една лъжичка на ден Флавон, запълва липсите в организма, подсилва имунната система и повишава продуктивността на човека.

Здрав човек = продуктивно ежедневие!

Peak Veggie хранителна добавка в саше х 10 гр. Продуктът действа в уникална синергия между зеленучуци и масло. Продукт на базата на зеленчукови концентрати, активни вещества и растителни масла, работещи в перфектен синхрон. Висока концентрация на антиоксиданти, комплесни съставки повишаващи значително имунната система. Здраве на клетъчно ниво чрез пълноценно хранене.

Peak Veggie съдържа концентрати от домат, шипка, фурми, киви, артишок, земна ябълка, тиква, моринга, шийтаке и масла от коноп, чия и моринга.

Изключително ценен за здравето на черния дроб и червата, при рецидивираща бактериоза с хеликобактер, синдром на пропускливите черва, интоксикация с тежки метали и цианиди, автоимунни заболявания и кожни проблеми.

Подходящ за деца и бременни жени. Удобен за носене, подходящ за употреба по време на път.

Подобно на Peak Fruit, Flavon Peak Veggie е липофилна, маслено-водна емулсия със специални компоненти в специални съотношения, направени само и изключително от натурални съставки. Използваните в него зеленчуци са изключително богати на вещества като хлорофил, бета-каротин или ликопен. Те са най-силните защитни пигменти, полезни антиоксиданти, които имат положителни ефекти в различни части на тялото. Полиненаситените мастни киселини от растителен произход са от съществено значение за здравословния живот. Имат важна роля в транспорта на кислород в кръвта, комуникацията между клетките, в растежа и в няколко други важни клетъчни и органични процеси.

Всички продукти на марката Flavon могат да се комбинират, което обогатява и подсилва ефектите им благодарение на синергията.

Особено препоръчително е да се ползват едновременно плодови и зеленчукови формули, за да се получи комплексен оздравителен ефект и още по-цялостно въздействие върху повече органи и системи в организма.

Flavon не са лекарство, те са пълноценна храна водеща до отлични резултати. Важно е да спазваме баланс във ежедневието си и да поставяме здравето си над всичко, още преди да го изгубим. Най-добрият начин за справяне с болестите е превенцията.

Продуктите Флавон са подходящи за:

  • Всички възрастови групи – от най-малките до най-възрастните
  • За всички, които изпитват трудност да се хранят здравословно с качествени продукти
  • За всички, които имат нужда от високи нива на енергия и продуктивност в ежедневието си
  • За хора подложени на силен стрес и вредни влияния и лъчения
  • За всички, които мислят за здравето си и го поставят на първо място

За повече информация, свържете се с мен: iliyana@womanity.bg

 

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *