Nicole Murphy – майка на 5 деца и зашеметяваща на 52

Nicole Murphy

Nicole Murphy е модел, бивша съпруга на актьорът Еди Мърфи, майка и баба. Жена, която очевидно не се предава, що се отнася до добрата форма и впечатляващият външен вид. Родена на 5-ти януари, 1968 год., може да засенчи много млади момичета.

Коя е Никол?

Модел, добиваща по-голямата си популярност покрай брака си с добре познатият на всички ни холивудски актьор Еди Мърфи. Женят се през 1993 год. в Ню Йорк, четири години след раждането на дъщеря им Брия. Следва раждането на другите им 4 деца, докато не се развеждат през 2005 год. Тя споделя, че спокойствието на децата им е на първо място и поради тази причина, взимат решението да се разделят. След развода, Никол получава крупната сума от 15 милиона долара. До ден днешен, двамата остават близки приятели.

Как подържа добрата си форма?

Никол представя собствена тренировъчна програма. Занимава се с кикбокс, колоездене, като споделя, че държи на разнообразието, за да избегне рутината. В храненето залага на съвети от професионалисти, като е категорично против пържените храни и залага на контрола на порциите си.

Тя самата споделя, че в по-младите си години е възприемала тялото си за даденост. С напредването на годините и след появата на третото и дете, започва да вижда промените, които не и харесват. Казва си, че трябва да промени нещо и започва да залага на спорта и правилното хранене.

Да..повечето биха казали.“Тя има пари и за това може да си го позволи“ ! Аз обаче смятам, че движението и регулирането на това с какво се храним, не струва нищо. И е въпрос на желание и добиване на обща култура, относно храненето, за да можем и ние да изградим най-добрата версия от себе си. Не всички сме високи, но поне можем да опитаме да изградим най-доброто от това с което разполагаме.

Да се почерпим малко вдъхновение за себе си от галерията:

коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *